Cydive
Posted in

Ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια

Για τους φίλους μας που διαμένουν στην Κύπρο που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια, έχουμε κάτι για σάς!

Προσφέρουμε σε όλους την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το καταδυτικό δίπλωμα επιπέδου 1 και 2 (Open Water και Advanced Open Water) φέτος το καλοκαίρι με μόλις €600.

Αυτό περιλαμβάνει όλη την εκπαίδευση σας, τον εξοπλισμό κατάδυσης και τα υλικά της Padi. Εδώ στο Cydive έχουμε Ελληνοκύπριους εκπαιδευτές, καθώς και ελληνικό υλικό της PADI για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας. Ζήστε την ομορφιά της περιοχής σας, ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο υποβρύχιο και κολυμπήστε σε ναυάγιά που είναι κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια.

Το μάθημα Open Water (επίπεδο 1) μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 3 ημέρες. Περιλαμβάνει 5 ενότητες θεωρίας, 5 εκπεδευτικές στην πισίνα μας και 4 καταδύσεις σε ανοιχτό νερό. Μόλις ολοκληρώσετε την πορεία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε τα 18 μέτρα σε όλο τον κόσμο.

Το μάθημα Advanced Open Water (επίπεδο 2), περιλαμβάνει 5 καταδύσεις όπου θα μάθετε για πλοήγηση, βαθιές καταδύσεις έως και 30 μέτρα και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε κάποιες εξειδικευμένες καταδύσεις σε περιοχές όπως καταδύσεις ναυαγίων, Dive Propulsion Vehicles (μηχανάκι) και φωτογραφία.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0